Luonasi Senioripalveluiden lahjakortit

Luonasi lahjakortti – lämmin tapa ilahduttaa läheistäsi!

Ilahduta sinulle rakasta ikäihmistä antamalla hänelle seuraa, arjen apua ja huolenpitoa lahjaksi.

Mikä kertoisi paremmin arvostuksesta ja välittämisestä kuin arjen avun, hoivan ja seuran antaminen rakkaalle ikäihmiselle? Kun haluat ilahduttaa esimerkiksi vanhempiasi tai isovanhempiasi, on Luonasi lahjakortti erinomainen valinta. Lahjakorttimme on lämmin tapa muistaa rakasta ikäihmistä juhla- ja merkkipäivinä. 

Luonasi on seuraa, arjen apua, hoivaa ja hyvinvointia tuottava palveluyritys. Tarjoamme luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa, monipuolista kotiapua ja kiireetöntä hoivapalvelua ikäihmisille. Kauttamme hoituvat ikäihmisten vaativammatkin palvelutarpeet aina kiireettömästä seuranpidosta monipuolisiin hoivapalveluihin. 

Nuori ja vanha nainen kahvittelemassa kotipalvelun aikana
Nuori nainen auttaa vanhemman naisen ulos autosta

Lahjakortti ikäihmiselle poikkeustilanteeseen

Tämän lahjakortin avulla varmistat, että ikäihminen saa kaiken tarvitsemansa kauppa-, apteekki ja asiointiavun säännöllisesti joka viikko poikkeustilanteessa. Säännöllisellä asiointiavulla turvaat sujuvan ja turvallisen senioriarjen omalle läheisellesi.

Lahjakortti sisältää lisäksi keskusteluseuraa puhelimitse joka viikko. Säännöllinen ja kuunteleva keskusteluseura auttaa tukemaan ikäihmisen virkeyttä sekä ehkäisee eristäytymistä ja yksinäisyyttä poikkeustilanteessa. 

Tämä lahjakortti on sopiva lahja henkilölle, joka ei välttämättä jaksa tai halua tällä hetkellä tavata, mutta kaipaa kuitenkin säännöllistä arjen asiointiapua, tukea ja keskusteluseuraa. 

Lahjakortti sisältää:

  • Asiointiavun kerran viikossa 
  • 30 min puhelinkeskustelun kerran viikossa
 
Hinta 149,90 € (sis. alv)/ kuukausi 
(sis. 4 x asiointiapu + 4 x keskusteluseuraa)


Voit 
valita palvelun keston ja lahjakortin arvon tilauksen yhteydessä. Voit tilata palvelumme läheisellesi yhdeksi kuukaudeksi tai vaikkapa koko vuodeksi kerrallaan.

Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Korttia ei voi vaihtaa rahaksi.  Lahjakortti on voimassa seuraavilla paikkakunnilla:  


Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja ja Inkoo.  

Luonasi Senioripalvelut lahjakortti
Luonasi Senioripalvelut lahjakortti

Räätälöity lahjakortti läheisellesi

Voit ostaa läheisellesi joko valitun tuntimäärän Luonasi Seura- ja kotipalveluita* tai voit valita hänelle lahjaksi Luonasi hoivapalveluja, jolloin valittavanasi ovat valmiit Luonasi Kulta-, Hopea- ja Pronssi -palvelupaketit.

Luonasi Lahjakortin avulla läheisesi voi itse lahjakortin saatuaan valita mieleisensä palvelut monipuolisesta palveluvalikoimastamme.

Seura- ja kotipalveluja sisältävän lahjakortin omaisesi voi käyttää esimerkiksi kiireettömään seuranpitoon, yhdessä ulkoiluun ja kauppa- ja asiointiapuun. Hoivapalveluja sisältävällä lahjakortilla läheisesi voi valita mieleisensä yhdistelmän kaikista palveluistamme seuranpidosta hoivapalveluihin. 

*minimituntimäärä 4 tuntia

Lahjakortti sisältää

  • Valitun tuntimäärän Luonasi Seura- ja kotipalveluita tai valitun Luonasi Kulta-, Hopea- ja Pronssi -palvelupaketin.
  • Ilmaisen tutustumiskäynnin, jonka aikana kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet palveluitamme koskien (lahjan antaja voi myös osallistua tutustumiskäynnille)


Ota yhteyttä, niin valitaan läheisellesi sopivin lahja monipuolisten Luonasi palveluiden joukosta! 

Haluaisitko tietää lisää?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä tarpeistanne ja toiveistanne.

Suomalaista palvelua avainlippu
Luotettava kumppani -logo

Kysy meiltä lisää, tilaa palveluita/lahjakortti tai varaa maksuton tutustumiskäynti.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Helsinki - Espoo - Vantaa - Kirkkonummi - Lohja - Inkoo