Siirry suoraan sisältöön

Luonasi Palveluhinnasto

Palvelujen hinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 16,40 €/h

Luonasi Palvelupaketit

Tarjoamme palvelumme pääsääntöisesti kiinteinä palvelupaketteina. 

Sovimme sinulle sopivimman palvelutason ja räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin tarpeidesi mukaisesti. Voimme käydä luonasi joka toinen viikko, kerran viikossa tai vaikkapa kaksi kertaa viikossa. Palvelukäyntimme minimikesto on aina 2 tuntia, jotta ehdimme aloittaa ja saattaa loppuun tarvittavat kodin askareet ilman kiirettä, huolehtia hyvinvoinnistasi, seurustella, ulkoilla, laittaa ruokaa ja suunnitella hieman seuraavan käynnin sisältöä.

Palvelupaketteja on mahdollista räätälöidä ja täydentää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Mikäli sinulla on tarvetta palvelupaketeista poikkeaviin aika- tai käyntimääriin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 020 730 8585 tai jättämällä meille yhteydenottopyyntö verkkosivujemme kautta. Teemme sinulle mielellämme tarjouksen räätälöidystä palvelupaketista. 

  

Luonasi Pronssi

Luonasi palvelut yhteensä 4 h /kk

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 79,98 €/ kk

Hinta ennen kotitalousvähennystä 199,96 €/kk (alv 0%) 

Luonasi Hopea

Luonasi palvelut yhteensä 8 h /kk

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 143,84 €/ kk

Hinta ennen kotitalousvähennystä 359,60 €/kk (alv 0%)

Luonasi Kulta

Luonasi palvelut yhteensä 16 h/ kk

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 262,40 €/ kk

Hinta ennen kotitalousvähennystä 656,00 €/kk (alv 0%)

Arvonlisävero

Senioripalvelut Luonasi on kuntien sosiaalitoimien ja Aluehallintoviraston hyväksymä ja rekisteröimä palveluyritys. Palvelumme ovat ostettavissa arvonlisäverottomina, kun palvelun käyttäjä tarvitsee palveluita iästä tai toimintakyvyn alentumisesta johtuen ja kun olemme tehneet yhteistyössä palvelusuunnitelman ja -sopimuksen.  

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Luonasi Lakipalvelut

Laki- ja asiakirjapalvelut tuotetaan etukäteen sovitusti joko kiinteää palkkiota, tuntiveloitusta tai näiden yhdistelmää käyttäen.

Esimerkkihinnat ovat kuluttajahintoja ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%. 

Testamentit alkaen 250,00 €
Avioehtosopimukset alkaen 250,00 €
Edunvalvontavaltakirjat alkaen 250,00 €
Perukirjat alkaen 499,00 € (kiinteä hinta yksinkertaisissa kuolinpesissä)
Ositus- ja perinnönjakosopimukset alkaen 499,00 €
Muut asiakirjat alkaen 250,00 € 

Laki- ja asiakirjapalveluihin liittyvä konsultointi ja yleinen tuntiveloitus 170,00 €/ tunti.  

Muut kulut, kuten viranomaismaksut sekä matka- ja majoituskulut, veloitetaan toteutuneen suuruisena.  

Matkoihin käytetyt ajat veloitetaan yleisen tuntiveloituksen mukaan.

Lopullinen hinta määräytyy toimeksiannon laadun ja laajuuden mukaan. 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hyödynnä kotitalousvähennys -60%

Luonasi Senioripalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.* Autamme tarvittaessa asiakkaitamme täysimääräisen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä. Tiesithän, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen myös ennakkoon, kun sinulla on säännöllinen palvelusopimus tai muuten tiedät, kuinka paljon tulet maksamaan kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä.

Kotitalousvähennyksen avulla voit tarjota myös arvokasta apua vanhemmillesi tai isovanhemmillesi, koska voit vähentää verotuksessasi vanhempiesi ja isovanhempiesi kotona teettämäsi työn.

Voit siis tilata omaisellesi Luonasi palveluita ja vähentää työt omassa verotuksessasi. Myös eläkkeellä oleva henkilö voi itse hyödyntää kotitalousvähennystä; vähennyksen voi tehdä eläketulojen verotuksessa samalla tavalla kuin ansiotuloista.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2024 on 3 500 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.  

Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 3 500 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä 7 000 euron vähennykset. Kotitalousvähennyksen saa muun muassa tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä, jotka tehdään henkilön, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, iso-, otto- tai kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten tai edellä mainittujen henkilöiden puolisoiden käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa. Asuntoon katsotaan kuuluvaksi myös piha-alue ja sillä sijaitsevat asumista palvelevat talousrakennukset. 

Kotitalousvähennystä ei voi tehdä, jos samaan työhön saa mm. omaishoidon tukea tai yksityisen hoidon tukea. Myös myönnetty palveluseteli estää kotitalousvähennyksen käyttämisen.

* lakipalveluita lukuunottamatta

Kysy meiltä lisää, tilaa palveluita tai varaa maksuton tutustumiskäynti.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.