Luonasi Palveluhinnasto

Palvelujen hinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 22,80€/h

Luonasi Seura- ja kotipalvelut

Luonasi Seura- ja kotipalveluiden hinta 22,80 €/ h

(hinta kotitalousvähennyksen jälkeen. Hinta 38€/ h ennen kotitalousvähennystä).

Luonasi Hoivapalvelupaketit

Tarjoamme hoivapalvelumme pääsääntöisesti kiinteinä palvelupaketteina. Kiinteä pakettihinnoittelu on asiakkaalle selkeä ja turvallinen ilman yllättäviä lisäkuluja.     

Sovimme sinulle sopivimman palvelutason ja räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin tarpeidesi mukaisesti. Voimme käydä luonasi joka toinen viikko, kerran viikossa, kaksi kertaa viikossa tai vaikkapa joka päivä. Minimikäyntimme on aina 2 tuntia, jotta ehdimme esimerkiksi aloittaa ja saattaa loppuun erilaisia kodin askareita ilman kiirettä, huolehtia hyvinvoinnistasi, seurustella, ulkoilla, laittaa ruokaa ja suunnitella hieman seuraavan käynnin sisältöä.

Palvelupaketteja on mahdollista räätälöidä ja täydentää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti palvelusopimusta laadittaessa.

Luonasi Seura- ja kotipalveluiden hinta on 22,80 €/ h (kotitalousvähennyksen jälkeen ja 38€/ h ennen kotitalousvähennystä.

Palvelukäyntimme minimikesto on 2 tuntia.  

Luonasi pronssi

Säännöllinen palvelukäynti joka toinen viikko

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 105,60 € kuukaudessa

Hinta ennen kotitalousvähennystä 176,00 €/kk (alv 0%)

Luonasi hopea

Säännöllinen palvelukäynti joka viikko

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 199,20 € kuukaudessa

Hinta ennen kotitalousvähennystä 332,00 €/kk (alv 0%)

Luonasi kulta

Säännöllinen palvelukäynti kaksi kertaa viikossa

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 384,00 € kuukaudessa

Hinta ennen kotitalousvähennystä 640,00 €/kk (alv 0%)

Arvonlisävero

Senioripalvelut Luonasi on kuntien sosiaalitoimien ja Aluehallintoviraston hyväksymä ja rekisteröimä palveluyritys. Palvelumme ovat ostettavissa arvonlisäverottomina, kun palvelun käyttäjä tarvitsee palveluita iästä tai toimintakyvyn alentumisesta johtuen ja kun olemme tehneet yhteistyössä palvelusuunnitelman ja -sopimuksen.

Mikäli sinulla on tarvetta palvelupaketeista poikkeaviin käyntimääriin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko soittamalla tai jättämällä meille yhteydenottopyyntö. Teemme sinulle mielellämme tarjouksen räätälöidystä palvelupaketista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Luonasi Lakipalvelut

Laki- ja asiakirjapalvelut tuotetaan etukäteen sovitusti joko kiinteää palkkiota, tuntiveloitusta tai näiden yhdistelmää käyttäen.

Esimerkkihinnat ovat kuluttajahintoja ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%.

Testamentit alkaen 250,00 €
Avioehtosopimukset alkaen 250,00 €
Edunvalvontavaltakirjat alkaen 250,00 €
Perukirjat alkaen 450,00 € (kiinteä hinta yksinkertaisissa kuolinpesissä)
Ositus- ja perinnönjakosopimukset alkaen 450,00 €
Muut asiakirjat alkaen 250,00 € 

Laki- ja asiakirjapalveluihin liittyvä konsultointi ja yleinen tuntiveloitus 150,00 €/ tunti.

Muut kulut, kuten viranomaismaksut sekä matka- ja majoituskulut, veloitetaan toteutuneen suuruisena. 

Matkoihin käytetyt ajat veloitetaan yleisen tuntiveloituksen mukaan.

Lopullinen hinta määräytyy toimeksiannon laadun ja laajuuden mukaan. 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hyödynnä kotitalousvähennys -40%

Luonasi Senioripalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.* Autamme tarvittaessa asiakkaitamme täysimääräisen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä. Tiesithän, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen myös ennakkoon, kun sinulla on säännöllinen palvelusopimus tai muuten tiedät, kuinka paljon tulet maksamaan kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä.

Kotitalousvähennyksen avulla voit tarjota myös arvokasta apua vanhemmillesi tai isovanhemmillesi, koska voit vähentää verotuksessasi vanhempiesi ja isovanhempiesi kotona teettämäsi työn.

Voit siis tilata omaisellesi Luonasi palveluita ja vähentää työt omassa verotuksessasi. Myös eläkkeellä oleva henkilö voi itse hyödyntää kotitalousvähennystä; vähennyksen voi tehdä eläketulojen verotuksessa samalla tavalla kuin ansiotuloista.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2021 on 2 250 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vuonna 2021 maksimivähennyksen eli 2 250 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa. [(5 875 x 40 %) – 100) = 2 250 euroa].

Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennykset.

Kotitalousvähennyksen saa muun muassa tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä, jotka tehdään henkilön, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, iso-, otto- tai kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten tai edellä mainittujen henkilöiden puolisoiden käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajanasunnossa. Asuntoon katsotaan kuuluvaksi myös piha-alue ja sillä sijaitsevat asumista palvelevat talousrakennukset. 

Kotitalousvähennystä ei voi tehdä, jos samaan työhön saa mm. omaishoidon tukea tai yksityisen hoidon tukea. Myös myönnetty palveluseteli estää kotitalousvähennyksen käyttämisen.

*lakipalveluita lukuunottamatta

Kysy meiltä lisää, tilaa palveluita tai varaa maksuton tutustumiskäynti.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.