Hinnasto

Palvelujen hinta kotitalousvähennyksen jälkeen alkaen 24€/h


PALVELUPAKETIT

Tarjoamme palvelumme pääsääntöisesti kiinteinä palvelupaketteina. Kiinteä pakettihinnoittelu on asiakkaalle selkeä ja turvallinen ilman yllättäviä lisäkuluja.     

Käymme valintasi mukaan luonasi joka toinen viikko, kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa. Palvelupaketteja on myös mahdollista räätälöidä ja täydentää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti palvelusopimusta laadittaessa.

Palvelukäyntimme tavanomainen kesto on 2 tuntia.  


ARVONLISÄVEROTON PALVELU

Palvelumme ovat ostettavissa arvonlisäverottomina, kun palvelun käyttäjä on oikeutettu sosiaalihuoltopalveluihin iästä tai toimintakyvyn alentumisesta johtuen ja kun olemme lisäksi tehneet asiakkaan kanssa yhteistyössä palvelusopimuksen ja henkilökohtaisen palvelusuunnitelman.


Luonasi pronssi

säännöllinen palvelukäynti joka toinen viikko

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 105,60 € kuukaudessa
Hinta ennen kotitalousvähennystä 176,00 €/kk (alv 0%)


Luonasi HOPEA

säännöllinen palvelukäynti joka viikko

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 199,20 € kuukaudessa
Hinta ennen kotitalousvähennystä 332,00 €/kk (alv 0%)


Luonasi KULTA

säännöllinen palvelukäynti kaksi kertaa viikossa

HINTA KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JÄLKEEN 384,00 € kuukaudessa
Hinta ennen kotitalousvähennystä 640,00 €/kk (alv 0%)

Mikäli sinulla on tarvetta palvelupaketeista poikkeaviin käyntimääriin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko soittamalla tai jättämällä meille yhteydenottopyyntö. Teemme sinulle mielellämme tarjouksen räätälöidystä palvelupaketista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.


LAKI- JA ASIAKIRJAPALVELUT

Laki- ja asiakirjapalvelut tuotetaan etukäteen sovitusti joko kiinteää palkkiota, tuntiveloitusta tai näiden yhdistelmää käyttäen.

Esimerkkihinnat ovat kuluttajahintoja ja ne sisältävät arvonlisäveron.

Testamentit alkaen 200,00 € / kpl
Perukirjat alkaen 400,00 € / kpl
Muut asiakirjat alkaen 200,00 € / kpl

Laki- ja asiakirjapalveluihin liittyvä konsultointi ja yleinen tuntiveloitus 150,00 €/ tunti.

Lopullinen hinta määräytyy toimeksiannon laadun ja laajuuden mukaan.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 


HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS -40%

Senioripalvelut Luonasi palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Autamme tarvittaessa asiakkaitamme täysimääräisen kotitalousvähennyksen hyödyntämisessä.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2020 on 2 250 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vuonna 2020 maksimivähennyksen eli 2 250 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa [(5 875 x 40 %) – 100) = 2 250 euroa]. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennykset.

Kotitalousvähennyksen saa muun muassa tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä, jotka tehdään henkilön, hänen puolisonsa tai edesmenneen puolisonsa vanhempien, iso-, otto- tai kasvattivanhempien tai näiden suoraan ylenevässä polvessa olevien sukulaisten tai edellä mainittujen henkilöiden puolisoiden käyttämässä asunnossa tai vapaa-ajanasunnossa. Asuntoon katsotaan kuuluvaksi myös piha-alue ja sillä sijaitsevat asumista palvelevat talousrakennukset.

Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin verottajan sivuilla.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ - KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ PALVELUISTAMME! SOITA 020 730 8585 TAI LÄHETÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ