Siirry suoraan sisältöön

Luonasi palveluiden tilaus

Tilaa Luonasi palveluita itsellesi tai läheisellesi.

1. Tilaa maksuton tutustumiskäynti

Soita numeroon 020 730 8585 tai lähetä meille yhteydenottopyyntö 

2. Yksilöllisesti laadittu palvelusuunnitelma

Mikäli ikäihminen ryhtyy asiakkaaksemme, teemme palvelusopimuksen ja laadimme juuri hänelle parhaiten sopivan palvelusuunnitelman

3. Kiireetön aika yhteisen suunnitelman mukaisesti

Toteutamme yhdessä laadittua palvelusuunnitelmaa ja seuraamme sen onnistumista

Maksuton tutustumiskäynti

Palvelumme alkavat asiakkaallemme maksuttomalla tutustumiskäynnillä.

Tutustumiskäynnin tarkoituksena on kartoittaa asiakkaan elämäntilanne sekä toiveet ja tarpeet Luonasi palveluita koskien. Tutustumiskäynnin aikana asiakas saa myös lisätietoa palveluistamme.

Tulemme tutustumiskäynnille luoksesi kanssasi sovittuna, sinulle sopivana ajankohtana. Tutustumiskäynnin kesto on noin 1 tunti ja käynnille voi osallistua myös omaisesi.

HUOMAATHAN, että maksuton tutustumiskäynti ei vielä sido sinua tai omaisiasi palvelujen ostamiseen. 

Toimi näin:

  • Ota meihin yhteyttä joko soittamalla asiakaspalveluumme 020 730 8585 tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake, jolloin me otamme sinuun yhteyttä sinulle sopivana ajankohtana
  • Sovimme sopivan ajankohdan veloituksettomalle tutustumiskäynnille, käynnin kesto n. 1 – 2 tuntia.  

Maksuttoman tutustumiskäynnin aikana tutustumme ikäihmiseen ja ensikäynnille mahdollisesti osallistuvaan omaiseen ja kartoitamme yhdessä ikäihmisen palvelutarpeita ja -toiveita. 

Käynnin aikana sovimme jatkosta ja palvelukokonaisuudesta ikäihmisen toiveiden mukaisesti. 

Kotiutuspalveluiden ostaminen itsellesi tai omaisellesi

Toimi näin:

Ota meihin yhteyttä joko soittamalla asiakaspalveluumme 020 730 8585 tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake, jolloin me otamme sinuun yhteyttä sinulle sopivana ajankohtana.

HUOM! Maksuton tutustumiskäynti kannattaa tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, esim. jo ennen sairaalajaksoa, mikäli se on ennalta tiedossa ja näin mahdollista. Näin voimme yhdessä suunnitella onnistuneen arkeen palaamisen sairaalajakson jälkeen.

Palvelusopimus ja -suunnitelma

Mikäli sovimme palvelujen aloittamisesta, teemme yhteistyössä ikäihmisen palvelutarpeisiin ja -toiveisiin perustuvan palvelusuunnitelman ja -sopimuksen, joiden teko oikeuttaa palvelujen ostamiseen edullisempaan hintaan (alv 0%) kotitalousvähennysoikeuden lisäksi (-60%).  

Palvelusopimuksen ja palvelusuunnitelman tekeminen oikeuttaa asiakkaan arvonlisäverottomiin palveluihin, mikäli asiakkaan toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi alentunut.

Lue lisää palvelujen arvonlisäverottomuudesta ja kotitalousvähennyksestä hinnastosivultamme.

Palveluiden kesto

Palveluidemme kesto sovitaan yhteistyössä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tyypillisesti palvelusopimus on säännöllinen ja toistaiseksi voimassa oleva palvelusopimus, joka on asiakkaalle vaivattomin tapa turvata säännöllinen seura, huolenpito ja hoiva ilman erillistä sopimista.

Palvelusopimus on irtisanottavissa ilman erillistä irtisanomisaikaa.

Lakipalvelut

Toimi näin tilataksesi lakipalveluita:

Mikäli olet kiinnostunut laki- ja asiakirjapalveluistamme, ota meihin yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 020 730 8585 tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake, jolloin me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti ja sovimme sinulle parhaimman ajankohdan palvelutarpeidesi kartoittamiseksi.

PALVELUTARPEIDEN KARTOITTAMINEN ENNEN VARSINAISTA TOIMEKSIANTOA

Palvelutarpeiden kartoituksen tarkoituksena on täsmentää palvelutarpeesi ja arvioida mahdollisen toimeksiannon sisältö ja laajuus.

Palvelutarpeiden kartoitus tapahtuu puhelimitse ja sen kesto on noin 15-30 minuuttia.  Puhelu on sinulle maksuton ja sen yhteydessä lakimiehemme selvittää, minkälaisia laki- ja asiakirjapalveluita sinä tai omaisesi tarvitsette. Samalla sovitaan tarkemmin siitä, mitä mahdollinen toimeksianto sisältää ja millä aikataululla se toteutetaan.

Tarvekartoituksista ja toimeksiannoista vastaa lakimiehemme oikeustieteen maisteri Jami Pohja, jolla on yli viidentoista vuoden kokemus perhe- ja jäämistöoikeudellisten palveluiden ja asiakirjojen tuottamisesta.

Tarvekartoitus on maksuton eikä sido sinua palvelujen ostamiseen.

Kysy meiltä lisää, tilaa palveluita tai varaa maksuton tutustumiskäynti.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.