Palveluiden tilaus


1. TIlaa maksuton tutustumiskäynti

Soita numeroon 020 730 8585 tai lähetä meille yhteydenottopyyntö 


2. tehdään palvelusopimus

Mikäli ryhdyt asiakkaaksemme, solmimme kanssasi palvelusopimuksen ja laadimme palvelusuunnitelman


3. Senioripalvelut luonasi

Toteutamme yhdessä laadittua palvelusuunnitelmaa ja seuraamme sen onnistumista


TUTUSTUMISKÄYNTI

Palvelumme alkavat asiakkaallemme maksuttomalla tutustumiskäynnillä.
Tutustumiskäynnin tarkoituksena on kartoittaa asiakkaan elämäntilanne sekä toiveet ja tarpeet Luonasi palveluita koskien. Tutustumiskäynnin aikana asiakas saa myös lisätietoa palveluistamme.

Tulemme tutustumiskäynnille luoksesi kanssasi sovittuna, sinulle sopivana ajankohtana. Tutustumiskäynnin kesto on noin 1 tunti ja käynnille voi osallistua myös omaisesi.

Maksuton tutustumiskäynti ei vielä sido sinua tai omaisiasi palvelujen ostamiseen.  


PALVELUSOPIMUS JA PALVELUSUUNNITELMA

Mikäli Luonasi palvelut tutustumiskäyntimme perusteella tuntuvat sopivilta, solmimme asiakkaan kanssa palvelusopimuksen. Palvelusopimuksen lisäksi laadimme asiakkaan kanssa yhteistyössä palvelusuunnitelman, jossa asiakkaan palvelutoiveet ja -tarpeet huomioidaan kokonaisvaltaisesti.

Palvelusopimuksen ja palvelusuunnitelman tekeminen oikeuttaa asiakkaan arvonlisäverottomiin palveluihin, mikäli asiakkaan toimintakyky on iän tai sairauden vuoksi alentunut.

Lue lisää palvelujen arvonlisäverottomuudesta hinnastosivultamme.


PALVELUJEN TOTEUTUS JA SEURANTA

Palvelumme toteutetaan asiakkaan kanssa yhdessä laaditun palvelusuunnitelman mukaisesti. Seuraamme ja päivitämme palvelusuunnitelmaa säännöllisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelusuunnitelmalla varmistetaan, että saavutamme asiakkaamme kanssa yhteistyössä asetetut palvelutavoitteet.

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia -40 %. 

Lue lisää kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä hinnastosivultamme


LAKI- JA ASIAKIRJAPALVELUT

Mikäli olet kiinnostunut laki- ja asiakirjapalveluistamme, ota meihin yhteyttä, niin sovimme sinulle sopivan ajankohdan palvelutarpeidesi kartoittamiseksi. Kartoituksen tarkoituksena on täsmentää palvelutarpeesi ja arvioida mahdollisen toimeksiannon sisältö ja laajuus.

Palvelutarpeiden kartoitus tapahtuu puhelimitse ja sen kesto on noin 15-30 minuuttia.  Puhelu on sinulle maksuton ja sen yhteydessä lakimiehemme selvittää, minkälaisia laki- ja asiakirjapalveluita sinä tai omaisesi tarvitsette. Samalla sovitaan tarkemmin siitä, mitä mahdollinen toimeksianto sisältää ja millä aikataululla se toteutetaan.

Tarvekartoituksista ja toimeksiannoista vastaa lakimiehemme oikeustieteen maisteri Jami Pohja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus perhe- ja jäämistöoikeudellisten palveluiden ja asiakirjojen tuottamisesta.

Tarvekartoitus on maksuton eikä sido sinua palvelujen ostamiseen.

TILAA MAKSUTON TUTUSTUMISKÄYNTI
SOITTAMALLA NUMEROON 020 730 8585 TAI
LÄHETTÄMÄLLÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ