Siirry suoraan sisältöön


SENIORIPALVELUT LUONASI

Senioripalvelut Luonasi on 100% kotimainen palveluyritys, joka tarjoaa kiireettömiä ja monipuolisia ikäihmisten seura- ja kotipalveluita Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Inkoon, Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueilla. Olemme kuntien sosiaalitoimien ja aluehallintoviraston hyväksymä yksityisten sosiaalipalveluiden tuottaja kaikilla palvelualueillamme.

Palvelutoimintamme on perustettu tuomaan iloa, hyvinvointia ja turvaa ikäihmisille sekä koko heidän perhepiirilleen. Olemme toiminnallamme sitoutuneet tukemaan ja edistämään ikäihmisten onnellisuutta ja aktiivisuutta, lisäämään kotona asumisen turvallisuutta sekä ehkäisemään yksinäisyyden kokemusta.

Senioripalvelut Luonasi palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Palvelumme ovat saatavilla arvonlisäverottomaan hintaan asiakkaidemme toimintakyvyn ollessa alentunut esimerkiksi iän tai sairauden vuoksi ja kun olemme asiakkaan kanssa yhteistyössä tehneet palvelusopimuksen ja palvelusuunnitelman.

Monipuolisten kotipalveluiden lisäksi Senioripalvelut Luonasi tarjoaa laadukkaita ja luotettavia perhe- ja jäämistöoikeudellisia laki- ja asiakirjapalveluita sekä lakineuvontaa. Laki- ja asiakirjapalveluiden tavoitteena on tuoda mielenrauhaa senioreille ja heidän omaisilleen. Lakimiehen toimesta oikeaoppisesti ja ajoissa laaditut perhe- ja perintöoikeudelliset asiakirjat tuovat turvaa ja vakautta sekä seniorille että omaisille ja poistavat hoidollisia ja taloudellisia epävarmuustekijöitä yllättävissä muutostilanteissa.


MISSIO

Palvelutoimintamme tarkoituksena on turvata asiakkaillemme onnellinen ja paras senioriarki. Tuemme toiminnallamme asiakkaidemme toimintakykyä ja aktiivisuutta, ehkäisemme yksinäisyyden kokemusta sekä edesautamme turvallista kotona asumista.

Meistä jokainen tarvitsee toisen ihmisen seuraa ja aktiivisuutta ikään katsomatta.

Arviolta joka kolmas yli 65-vuotias tuntee itsensä joskus yksinäiseksi. Yksinäisyyden kokemus on keskeinen elämänlaatua ja arjen kokemusta heikentävä tekijä. Pahimmillaan yksinäisyys voi aiheuttaa turvattomuuden tunnetta, pitkäkestoista ahdistusta ja masennusta. Myös muistiongelmien ja fyysisten kipujen taustalla voi olla yksinäisyys. Yksinäisyys nopeuttaa myös toimintakyvyn heikkenemistä arjessa.

Yksinäisyyttä tulee torjua panostamalla kokonaisvaltaisesti ikäihmisen elämänlaatuun. Kiireetön, tuttu seura ja arjen aktiivisuus tulee olla läsnä ikäihmisen elämässä. Ulkoilu ja luonnosta nauttiminen tulee olla mahdollista, vaikka oma liikuntakyky olisi heikentynyt. Virkistys- ja harrastustoimintaa, sekä itselle mielekkäiden asioiden tekemistä tulee voida jatkaa ikääntymisen mahdollisesti tuomista haasteista huolimatta.

Senioripalvelut Luonasi turvaa palvelutoiminnallaan onnellista ja aktiivista senioriarkea.  Olemme olemassa, jotta jokainen päivä on asiakkaillemme hyvä päivä.


ARVOMME JA TOIMINTAPERIAATTEEMME

  • Palvelutyötämme ohjaavia arvoja ovat vastuullisuus, yksilöllisyys, kunnioitus ja rehellisyys
  • Henkilökuntaamme sitoo vaitiolovelvollisuus
  • Palvelutoimintamme on turvallista, luotettavaa ja kiireetöntä läsnäoloa
  • Luonasi käy säännöllisesti sinulle tuttu ja turvallinen ihminen. Tuttu ihminen tuo turvaa seniorille ja esimerkiksi muistisairaalle ikäihmiselle
  • Asiakkaidemme palvelutarpeet ja -toiveet ohjaavat palvelutoimintaamme
  • Turvaamme ja edistämme yhteydenpitoa koko perhepiirin kesken. Ikäihmisen kuulumiset jaamme aina yhteisesti sovitulla tavalla – aina asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen

Senioripalvelut Luonasi 

IMG_20180808_143024_632

Kristina Pohja

yrittäjä, toimitusjohtaja

Senioripalvelut Luonasi 

JamiPohja_kuva

Jami Pohja

lakimies, oikeustieteen maisteri