Lähihoitajia keikkatyöhön

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveysalalla? Oletko kiinnostunut monipuolisesta vanhustyöstä ja ikääntyneiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta ja kehittämisestä? Haluatko suunnitella itse oman työviikkosi kulun ja työskennellä vaihtelevissa työympäristöissä?

Tule meille töihin! Senioripalvelut Luonasi hakee lähihoitajia monipuolisiin kotihoidon ja kotipalvelun työtehtäviin pääosin Kirkkonummen alueelle.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka, minkä jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä meille myös vakituisesti. 

Työskentelet tarvittaessa töihin kutsuttavana ja työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville joko aamu- tai iltavuoroon, mutta vuoroja on ajoittain tarjolla myös viikonloppuisin. 

Työkohteesi suunnittelemme yhdessä kokemuksesi ja toiveidesi mukaan. 

Ketä etsimme?

Mikäli olet vanhustyötä aidosti arvossa pitävä, luotettava, oma-aloitteinen ja helposti lähestyttävä sote-alan ammattilainen, on Senioripalvelut Luonasi sinun paikkasi.

Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Arvostamme kokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta. Kohtaat asiakkaat ja kollegat aina lämmöllä ja arvostaen. Ymmärrät, että vanhustyössä toimit asiakaspalvelun ytimessä sen kaikkine väreineen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta (lähihoitaja), minkä lisäksi tehtävään valittavalla hakijalla tulee olla voimassaolevat lääkeluvat sekä B-luokan ajokortti ja oma auto.

Arvostamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä osaamista ja kokemusta ikääntyneiden kotihoidosta ja kotipalvelutehtävistä. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tuemme sinua, kun haluat kehittyä ja edetä urallasi. Meillä sinun on mahdollista kasvaa ammatillisesti ja edetä yrityksen sisällä laajempiin tehtäviin omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Olemme joustava työnantaja ja meillä voit tehdä satunnaisia vuoroja joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan tai työllistyä säännöllisiin, pidempiaikaisiin työkohteisiin. Yrityksessämme pääset työskentelemään aidosti merkityksellisten työtehtävien parissa ja kerryttämään arvokasta kokemusta sosiaali- ja terveysalan monipuolisista tehtävistä.

Maksamme sinulle työehtosopimusta korkeamman kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi hälytysrahaa sekä lisiä kokemuksen ja työvuorojen mukaan. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme kannustinjärjestelmän, jonka myötä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lisäansioihin. 

Olemme sitoutuneet ensiluokkaiseen esimiestyöhön sekä laadukkaaseen työhyvinvoinnin johtamiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Välitämme sinusta ja arvostamme vilpittömästi meille tekemääsi työtä, joten arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan tarjoamme myös joukon henkilöstöetuja, kuten liikunta-/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin koulutuksiin. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös, kuinka usein voisit tehdä työvuoroja. Liitä hakemukseen CV:si.

Emme millään malta odottaa, että kuulemme sinusta, joten olethan ystävällinen ja lähetät hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin 31.5.2021 mennessä osoitteeseen asiakaspalvelu@luonasi.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse CEO, yrittäjä Kristina Pohja, p. 020 730 8585. 

Voit myös kysyä meiltä lisää!

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Kristina Pohja

Helsinki - Espoo - Vantaa - Kirkkonummi - Lohja - Inkoo